0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Tävling med Arctus Nordic!

Tävling med Arctus Nordic!

Tävling med Arctus Nordic!

Nu har vi äntligen dragit igång en ny tävling tillsammans med Arctus Nordic avfuktare.


Ta chansen att vinna ett presentkort på Sveriges torraste camping, Böda Sand, till ett värde av 3.000 kronor. Öland är Sveriges torraste landskap med endast 500 millimeter nederbörd per år, detta enligt SMHI. Vi har även ett andrapris i tävlingen och det är avfuktaren Arctus Fenja 10.

Tävlingen pågår just nu på vår Facebook-sida och för att delta i tävlingen ska du gilla e-klok.se på Facebook, tagga två vänner i kommentarsfältet och berätta för oss i vilket rum du skulle behöva en avfuktare!

Lycka till!
Tävlingen avslutas sista oktober

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.