0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Andra advent

Andra advent

På söndag är det redan andra advent och julen närmar sig med stormsteg!

På e-klok.se finns mängder av fina gåvor som passar för hela familjen. För att säkerställa att få leverans innan jul önskar vi att ni lägger en beställning innan fredag 14 december. Dagens julklappstips har alla en prislapp under 1000 kr!

Luftfuktare Wilfa Lotus

Wilfa Lotus e-klok.seWilfa HU-4W Lotus är en luftfuktare som passar för 20 m2, den är liten och smidig i snygg design, ger 200 ml kall ånga i timmen och har en 2 liters vattentank samt doftfunktion. Den passar perfekt för sovrummet.

Pris 800 kronor
Wilfa Lotus >> 

 

Filterset till storsäljaren Coway 1008CH

Filterset Coway 1008CHLuftrenaren Coway 1008CH är vår testvinnare och storsäljare, den har väldigt generösa intervaller på filterbyten, ungefär var 30:e månad. Till en som äger en Coway 1008CH är filterset en perfekt gåva!

Pris 770 kronor
Filterset Coway 1008CH >>
På e-klok.se finns filter till Coway luftrenare.

Honeywell HCE200B värmefläkt

Honeywell HCE200B värmefläkt Honeywell HCE200B är en smidig fläkt i snyggt designa och med en kapacitet på 1500 W som ger jämn och skön värme. Passar för sovrum, vardagsrum eller kontor.

Pris 749 kronor
Honeywell värmefläkt >>  
Fläkten finns i färgerna svart och vit.

 

Istället för att skicka julkort!

Sprid Värme med e-klok.se på friends.seSkänk en gåva till vår kampanj Sprid Värme på friends.se istället för att skicka julkort! Kampanjen är mot mobbning och näthat.
Friends.se >>

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.