0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Sprid Värme med e-klok.se

Sprid Värme med e-klok.se

Sprid Värme med e-klok.se

Under december och januari anordnar vi kampanj som vi kallar för Sprid Värme. Vi kommer att donera 50 kronor för varje såld värmepump med installation under denna period. Pengarna skänker vi till organisationen Friends för deras arbete mot mobbning.

Sprid Värme kan ha olika innebörder som till exempel att luftburen värme sprids i ditt hem. En annan förklaring kan vara att visa dina medmänniskor kärlek och omtanke och på det sättet sprida värme. Vi på e-klok.se är en e-handelsaktör och verkar bland annat inom området värmepumpar. Det är viktigt för oss att bidra till att skapa en god och positiv stämning på nätet. E-handel och internet är vår vardag och vi vill hjälpa till att minska mobbning och näthat, därför har vi startat denna kampanj som vi givit namnet Sprid Värme. Den avser att bidra till allt det positiva som finns med nätet.

Vi ger därför 50 kronor för varje såld värmepump med installation under december och januari till organisationen Friends.

Insamling på friends.se

Vi har även startat en insamling på Friends där du gärna får bidra med valfritt belopp.

Sprid Värme med e-klok.se

Klicka här för att komma till insamlingen på friends.se >>

Klicka här för att komma till kampanjen Sprid Värme på e-klok.se >>

Vi har en skapat en tillfällig profilbild på Facebook som du kan använda för att visa att du stödjer kampanjen! Här är Facebooklänken >>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.