0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Luftfuktare

Luftfuktare

Avslappnad kvinna

Luftfuktare med eterisk olja

Eteriska oljor är ett väldigt populärt sätt att inte bara skapa en väldigt behaglig lukt, men det har en hel del andra fördelar. Det är ett väldigt bra sätt att antingen slappna av och lugna ner sig, alternativt att få mer energi, beroende på vilken olja du använder.

Anledningen till varför eteriska oljor fungerar så bra i kombination med luftfuktare är för att luftfuktare är ultrasoniska, det vill säga att dom delar vattenmolekylerna genom vibrationer som sedan skapar en behaglig ånga. Därför värms inte oljan upp, vilket gör att den stannar i luften i mellan 5 till 8 timmar. Detta i kombination med luftfuktarens redan befintliga fördelar gör det till ett väldigt bra alternativ för ett hälsosamt inomhusklimat.


Wilfa LOTUS är vår rekommendation om du vill ha en luftfuktare av väldig hög kvalitet som också är kompatibel med eterisk olja. Den har en jättesnygg design,  och en väldigt bra doftfunktion.

Wilfas LOTUS är en exceptionell luftfuktare på 20W med en 2 liters vattentank där du även kan justera luftfuktigheten. Den fungerar jättebra i rum upp till 20 kvm, och den skapar 200ml kall ånga per timme.

Andas bättre luft

Lider du av allergi eller astma är det rekommenderat att ha en luftfuktare, då det kan lindra sådana besvär. Dessutom blir luften ofta torr vintertid, vilket kan leda till irriterande ögon och en hud som kliar.

Det är av yttersta vikt att ta väl hand om din luftfuktare, och att rengöra den väl. Annars kommer alla ovannämnda besvär bara att förvärras, speciellt om du har astma eller allergi.

Generellt sett anses luftfuktare som ett kostnadseffektivt sätt att andas renare och fräschare luft och att undvika att bli sjuk. Därför kan det vara en klok investering, och med eterisk olja blir din luftfuktare ännu mer värdefull i din strävan efter ett bo i ett fräscht och hälsosamt hem.

PS: Här kan du läsa mer om luftfuktare bäst i test – om du är nyfiken på att veta mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.