0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Hitachi värmepumpar

Hitachi värmepumpar

Den globala jätten Hitachi, ett företag från Japan, startade 1910. Sedan dess har dom kommit med flera innovationer, inom allt från medicinsk industri till IT-lösningar och kärnkraft. Och för ungefär 40 år sedan började dom skapa värmepumpar, som vi idag använder i Sverige.

Dom är väldigt bra anpassade till det svenska klimatet, och är kända för att vara otroligt energisnåla. Och det passar ju oss svenskar, i vårt mål att sänka vår coförbränning.

Hitachi Premium Performance 35_1

Anledningen till denna låga energiförbrukning ligger i deras innovativa aggregat, som håller världsklass i att bespara plånboken när det kommer till att värma ditt hem.

Deras luftvärmepumpar är luft/luft värmepumpar. Energimyndigheten gjorde en undersökning kring denna sorts värmepumpar – och där sa cirka 90% av husägarna att de skulle rekommendera deras familj, grannar eller vänner att investera i en luft/luftvärmepump. Dessutom visade denna undersökning att investeringen av en luft/luftvärmepump blir lönsam efter bara några år.

Hitachis luft/luftvärmepumpar inte bara värmer och kyler ditt hem vid behov, men har också en otroligt effektiv luftrenare inbyggd.

Att ha en luftrenare hemma, vilket renar luften från skadliga partiklar, är väldigt viktigt för ens inomhusmiljö, speciellt om någon i hushållet lider av allergi eller astma.

Därför påverkar en Hitachi luftvärmepump ett hushåll på så många olika sätt. Värme på vintern är ju självklart en prioritet, och dom fungerar till 20 minusgrader, vilket är bra. Men dessutom ökar ju en aircondition ens livskvalitet avsevärt under sommaren, när man är i behov av svalka.

Så med dessa tre viktiga områden, värme på vintern, svalka på sommaren, och luftrenare året runt, tillsammans med 5 års garanti och en produkt av väldigt bra material – är det inte konstigt att dessa produkter blivit så populära i Sverige. Sen att dom är energisnåla är bara en bonus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.