0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Pollen

Pollen

Pollenkollen – ha pollenkoll under allergisäsongen

På sommarhalvåret medan allergisäsongen är igång är det många som lider av flertalet olika besvär, och det är viktigt att hålla koll på pollenkalendern för att kunna förutse dina besvär.

När du förutser dina besvär så är dom förstås enklare att lindra. Pollenkalendern kan du hitta på pollenkoll.se eller i deras app, pollenkoll. Där kan du se nivåerna av al, alm, asp, björk, ek, gråbo, gräs, hassel och sälg/vide där du bor, i realtid och 3 dagar framåt.

Pollenallergi

Förbered dig på rätt sätt

Det är framför allt viktigt för att kunna förbereda rätt behandling, och att alltid ligga steget före. Som vi tidigare har nämnt så kan det bli en väldigt tuff pollensäsong i år på grund av den varma sommaren förra året.

Utöver pollenprognosen så finns det massor av bra information kring pollenallergi här,

En av dom bättre artiklarna är den som förklarar hur du jobbar i förebyggande syfte mot din pollenallergi. Helt enkelt: hur du undviker det du inte tål.

Det finns massvis av saker du kan jobba aktivt med för att må bättre under pollensäsongen, och det finns många praktiska tips som kan göra stor skillnad om du implementerar dom i din vardag.

Dom flesta är egentligen bara logiska saker att göra, men försök att åtminstone ha dom i baktanken, eller ännu bättre: skriv ut dom och använd dom som en checklista. Det kommer göra en stor skillnad i din vardag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.