0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Portabel värmefläkt – när vinterhalvåret vägrar ta slut

Portabel värmefläkt – när vinterhalvåret vägrar ta slut

December till februari är så klart riktigt, riktigt kalla månader i Sverige. Man behöver värme, eller så fryser man ihjäl. Då behöver du seriös uppvärmning i ditt hem, och ofta mer än så.

Sen har vi ju så klart månaderna runt dessa, bland annat mars och april, där det känns som att vinterhalvåret faktiskt aldrig kommer ta slut. Någonsin. Det gör det ju förstås… men vad gör man till dess?

Man värmer upp sig så klart! Och utöver ens primära uppvärmningssystem så kan en portabel värmefläkt vara otroligt bekvämt. Är det helt enkelt inte tillräckligt varmt där du gillar att befinna dig? Det är inte ett problem man behöver ha längre.

Portabla värmefläktar är inte speciellt dyra, men dom är väldigt effektiva på att värma upp mindre ytor.

Dyson och Honeywell är två företag som valt att specialisera sig på bland annat värmefläktar, och har båda producerat några riktigt imponerande produkter.

Alla är utan blad, och väldigt säkra på det sättet. Utöver det så är säkerhet någonting som förbättrats enormt inom värmefläktar de senaste åren, och något som både Dyson och Honeywell har lagt mycket vikt vid.

Olika modeller

Det finns några olika modeller av värmefläktar. Vissa är tornfläktar och andra inte. Dessutom har Dyson sin Hot and Cool fläkt, som kan skapa både värme och kyla.

Men det viktigaste att hålla koll på är egentligen hur stort utrymmet är som du vill värma, och vilken kapacitet fläkten har. Dom varierar också en hel del i utseende, så designmässigt finns det mycket att välja på.

Honeywell värmefläkt

Honeywell har en produktlinje vid namn HCE100 med värmefläktar som kommer i olika färger, den röda ser du här ovan. Dessa är mindre till storleken, och värmer mindre ytor. Dom är väldigt portabla och snygga och passar egentligen vart som helst, och har låg energiför brukning.

Dyson Hot and Cold är lite mer mångsidig, och är menad att användas året om. Den har massor av spännande teknik i sig, som Dyson produkter ofta har. En av dessa teknologier är att den stänger av sig vid önskad temperatur, och kopplar på sig igen regelbundet för att bibehålla rätt temperatur i rummet. Detta gör att den sparar en massa energi. Ingen gillar ju uppvärmningskostnader, så det är ju bra.

Utöver det så finns det många fler värmefläktar! Du hittar ett stort utbud på e-klok, och du kan alltid höra av dig till oss om du har några frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.