0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Infravärmare hängande – Veito Blade

Infravärmare hängande – Veito Blade

Infravärmare hängande Veito Blade

Veito Blade är ett perfekt alternativ om du föredrar din infravärmare hängande på väggen. Infravärmaren kommer både med en golvställning (som även kan rotera höger till vänster) och med fästen och skruvar som du behöver för väggmontering.

Att ha sin infravärmare hängande har många fördelar, främst att den inte tar upp någon extra plats, och att det helt enkelt är bekvämt om du ändå inte har något behov av att flytta den.

Vart passar det att ha sin infravärmare hängande?

Veito Blade täcker upp till 20 kvadratmeter, och passar det mesta, även inomhusbruk. Har du en balkong, altan, uteservering, bistro, gym, gård eller annan plats som är i behov av uppvärmning är det ett bra val. Bara fantasin kan stoppa dig.

Den har effektiv infraröd kortvågsvärme vilket innebär att du får omedelbar, intensiv hetta. Dessutom är Veito Blade nordenanpassad (IP-55 klassad), vilket innebär att att den tål svenska väderförhållanden, och är därmed också vattentålig.

Den har en smidig fjärrkontroll där du kan ställa in alla värmeinställningar samt timer, den har fyra olika ströminställningar och överhettningsskydd. Därför behöver du heller inte vara jättenoga med att placera den där den är mest lättåtkomlig, och du bör därför bara placera den där den ger bäst värmeeffekt.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.