0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

AirMega 1515G, ny luftrenare från Coway!

AirMega 1515G, ny luftrenare från Coway!

Coway AirMega 1515G

Coway luftrenare är kända för att skapa en väldigt hälsosam luftmiljö inomhus. Det nya tillskottet Coway AirMega 1515G är inget undantag.

Det första man märker är att den inte ser ut som dom flesta luftrenare. AirMega 1515G är mer av en fyrkantig låda med ben, och det finns en bra anledning till det. Anledningen är att denna luftrenare har dubbla luftintag, en på vardera sida, vilket gör att den renar luften bättre, snabbare och klarar av större ytor.

AirMega klarar av att rena luft på ytor upp till imponerande 117m2. Det gör den perfekt för inte bara bostäder men även arbetsplatser, sjukhus, tandläkarkliniker, förskolor och lokaler. Ja, det mesta egentligen.

En av marknadens bästa appar

Till skillnad från många andra luftrenare så har den även en medföljande app. Så här ser appen ut:

I appen får du med grafer och statistik en överskådlig vy av hur luftkvaliteten inomhus är, och har varit tidigare. Inte nog med det så kan du även se hur lång tid kvar det är tills det är dags för filterbyte.

Fläktinställningarna

Coway luftrenare

Ovan ser du inställningarna för fläkthastighet. Värt att notera är att symbolerna inte ser ut att ha några knappar, men det riktigt häftiga med detta är att dom är touch-styrda, så du trycker bara på symbolen för att få önskad fläkthastighet.

Man kan välja mellan Smart, Night Mode, och 3 olika fläkthastigheter. Smart är vad som kallades Auto-läge på dom tidigare modellerna, där luftrenaren helt enkelt mäter av luften i rummet och anpassar fläktarna efter det. Night Mode är som namnet antyder till för att få så låg ljudnivå som möjligt nattetid, och AirMega blir extremt tyst i Night Mode. Utöver det så har du inställningar för 3 olika hastighetslägen.

Även på den högsta fläkthastigheten så är Coway AirMega tyst och energisnål.

Dubbla luftintag

Coway AirMega 1515G

Coway AirMega 1515G är en sofistikerad luftrenare, och dubbla luftintag (som ni ser i bilden ovan, på höger och vänster sida av luftrenaren) skapar många fördelar. En av dom fördelarna är att den klarar väldigt stora ytor, upp till så mycket som 117 m². En annan fördel är självklart att AirMega renar luften extremt bra. De två filtersystemen (på vardera sida) eliminerar 99,97% av alla dom skadliga bakterierna i luften ned till partiklar så små som 0,3 mikrometer (µm).

En av fördelarna med att ha dubbla luftintag är att den klarar större ytor, men det kommer med ännu en fördel. Med en öppen planlösning på 117 m² så klarar Coway Airmega 1515G att rena all luft i rummet två gånger per timme. Ställer du luftrenaren i ett mindre rum så innebär det att den kan rena luften betydligt fler gånger per timme än en luftrenare med endast ett luftintag, även fast den bibehåller samma ljudnivå.

Detta är perfekt för människor med astma och/eller allergi, eller andra sjukdomar som lindras av en högre luftkvalitet.

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.