0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Panasonic uppgraderar NZ-serien

Panasonic uppgraderar NZ-serien

Panasonic NZ35

Panasonics luftvärmepumpar är väldigt populära och en av anledningarna till det är att dom ständigt förbättras. Den senaste serien att få en uppdatering är NZ-serien, och numera heter dom tre modellerna i NZ-serien Panasonic NZ25 (NZ25VKE), Panasonic NZ35 (NZ35VKE) och NZ50 (NZ50VKE).

Det smarta hemmet

NZ-serien kommer nu med inbyggd WiFi-modul, och massor av intressanta funktioner anpassade för det smarta hemmet.

En av dessa funktioner är det inbyggda Panasonic Comfort Cloud, som Panasonic påstår ‘smartifierar din luft’. Komforten av ditt hem är numera alltså tillgänglig i din telefon, och du kan ställa in saker som internet control, start och stopp, börvärde, driftläge, rumstemperatur, veckoprogram var du än befinner dig. Du kan enkelt värma upp eller kyla ned sommarhuset redan innan ni kommer dit, eller stänga av luftvärmepumpen hemifrån om ni glömt den på.

Röstkontroll

På tal om det smarta hemmet så kommer även är Comfort Cloud kompatibelt med Google Assistant och Amazon Alexa så att du enkelt kan använda röstkontroll för att styra din luftvärmepump.

Kapacitet och miljömärkning

NZ-serien är miljömärkt A++ med 4,6 SCOP (för värme) och 7,4 SEER (för kyla) för alla modeller. Som dom flesta luftvärmepumparna på marknaden använder NZ-serien köldmediet R32, som är det mest miljövänliga tillgängligt.

NZ25NZ35NZ50

Värmekapacitet nominell/min/max
3,4 / 0,85 / 6,3 kW4 / 0,85 / 6,3 kW5,8 / 0,98 / 8,2 kW

Det blir inte mycket tystare

Utomhusdelen i NZ-serien är väldigt tyst, men inomhusdelen är oerhört tyst.

Inomhusdelen avger 19 db(A) vilket faktiskt är näst intill omärkligt. En viskning är ungefär 40dB, och 20dB(A) kan jämföras med blåsande löv.

Enkelt utbyte

NZ-serien är designad för att vara den optimala utbytespumpen, så om du har en äldre Panasonic modell är den här perfekt att byta ut den med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.