0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Julklappstips 2019!

Julklappstips 2019!

julklappstips

Hej allesammans! Julen börjar närma sig och vi tänkte komma med lite julklappstips inför storhelgen. Vi har valt några produkter som förhoppningsvis inte bara glädjer – men faktiskt hjälper och förbättrar dina nära och käras vardag.

1. Coway Classic

Coway Classic är inte bara en produkt som är snygg och passar in var som helst, det är även en mycket sofistikerad luftrenare som tar bort 99,9% av alla skadliga partiklar i luften. Den är perfekt både för astmatiker och allergiker, men passar egentligen alla hushåll som helt enkelt vill andas väldigt ren luft.

Stadler Form Oskar

2. Stadler Form Oscar

Stadler Form Oscar är en av dom snyggaste luftfuktarna på marknaden. Dessutom så är den väldigt bra på det den gör – att fukta luften! Om någon du känner får torr hud, irriterade ögon eller spruckna läppar på vintern så är det här den perfekta gåvan.

3. Stadler Form Paul

Stadler Form Paul är definitivt en av dom coolaste fläktarna vi har stött på, men det är inte vilken fläkt som helst! Paul är nämligen en 2-i-1 fläkt: Både en värmefläkt och kalluftsfläkt. Så ge bort en gåva som ger både värme och kyla när det behövs som mest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.