0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Sprid Värme – vi är mot mobbning

Sprid Värme – vi är mot mobbning

Sprid Värme

Vi har valt att ta ställning mot mobbning, och vi kommer att skänka 50 kronor för varje värmepump med installation vi säljer på e-klok till välgörenhet under december och januari. Närmre bestämt stiftelsen Friends, då vi vill stödja dom i kampen mot mobbning.

Vi jobbar ju med e-handel och spenderar det mesta av våra dagar på nätet, därför känner vi starkt att ingen ska behöva känna sig obekväm, nedtryckt, kränkt eller hotat på nätet. Nätmobbning och mobbning överlag är ett stort problem för vårt samhälle idag, och det är någonting som vi som samhälle behöver jobba emot.

Vi har dessutom startat en insamling till Friends, och om du vill ge en gåva så gör du det här.

Vill du läsa mer om vår Sprid Värme kampanj så kan du läsa det här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.