0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Tredje Advent

Tredje Advent

tredje advent

På söndag är det tredje advent och här kommer vi med tre nya julklappstips!

Veito infravärmare golvmodell

Veito CH1800XE

Känner du någon som älskar att sitta på sin terrass eller balkong? Veito CH1800XE är en jättebra infravärmare som passar bra i dom flesta situationer, och värmer ytor på upp till 20m2. Den är lätt och därmed enkel att flytta, och värmer upp ytor väldigt snabbt. Dessutom är en energisnål och säker att använda.


Mitsubishi SOLID

Mitsubishi SOLID MSZ-AP25

Mitsubishi SOLID MSZ-AP25 är en luftvärmepump som inte bara är bra, men som vi även har 500 kronors rabatt på just nu. Denna luftvärmepump är till för mindre hus upp till 100m2, men det finns även två större modeller i SOLID-serien. Värmepumparna i SOLID-serien är starka och pålitliga, och kommer med inbyggd WiFi. Dom har även hög energibesparing och låg ljudnivå.


Luftavfuktare Arctus Fenja 25

Arctus Fenja 25

Arctus Fenja 25 är en avfuktare speciellt designad för nordiskt klimat, och avfuktar hela 25L per dygn. Avfuktare är populära under vinterhalvåret eftersom luftfuktigheten höjs på vintern, vilket kan skapa problem med fuktskador.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.