0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Coway luftrenare – Fördelen med ren luft

Coway luftrenare – Fördelen med ren luft

Coway luftrenare

Coway luftrenare är ett modernt och stilrent sätt att se till att luften runt omkring dig i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen bidrar till ett positivt inomhusklimat. Denna luftrenare har även en förmåga att automatiskt kunna ställa in nivå genom att läsa av kvaliteten på luften i det utrymme den befinner sig i.

Välj rätt modell utifrån ditt behov. Med sex olika modeller gör Coway luftrenare det enkelt för dig att kunna välja rätt modell utifrån dina behov. Coway 1008CH har blivit nominerad bäst i test av Testfakta och rekommenderas för max 73 m2, vilket gör den perfekt för dig som jobbar eller bor på en mindre yta.

  • Sex olika modeller
  • Kan läsa av luftens kvalitet

Rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet

Att en produkt är svalan-märkt och rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet innebär att produkten är fri från allergener, parfym och andra irriterande ämnen som kan vara skadligt för din hälsa. Detta innebär att Coway luftrenare är mycket effektiv för människor som lider av asmta eller luftburna allergier så som pollen och damm.

  1. Rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet
  2. Effektiv mot allergier

Dämpa dina symptom med renare luft

Vare sig du är allergisk mot pollen, starka lukter eller är astmatiker hjälper Coway luftrenare att dämpa dina symptom och förbättra din livskvalitet. Den kan lindra allergiska besvär som huvudvärk, trötthet och koncentrationssvårigheter som är alla symptom på hälsoproblem som kan orsakas av dålig luft skapat av bakterier, rök, avgaser och virus.

  • Lindrar allergiska besvär
  • Öka din livskvalitet

En undersökning gjord på en skola i Enköping visar på en markant förbättring i elevernas sjukfrånvaro. Hela 20 % mindre sjukfrånvaro hade de avdelningar med luftrenaren än de utan. I testet användes modellen Coway Storm AP-1516D, som är framtagen till större ytor och ger maximal luftcirkulation enligt beskrivningen av modellen.

Vilka är Coway?

Coway är ett sydkoreanskt företag som är Asiens största och ledande inom inomhusklimat. Namnet betyder ”alltid tillsammans” och har haft fokus på en produkt med låg energinivå och effektiva filter. År 2003 valde företaget att gå globalt med sina produkter och innovativa funktioner som har lett till tusentals hem med förbättrad luft och kvalitet.

Hemligheten bakom Coway luftrenare

Oren luft sugs först in i intaget av apparaten som den automatiskt känner av. De grövre partiklarna färdas in i ett förfilter, sedan åker luften igenom flera filter som har olika renande funktioner. Hur många filter din luftrenare har och vilka funktioner dessa besitter beror på vilken modell du kollar på.

  • Många renande filter
  • Automatisk rengöring

Var noga med att läsa om de olika modellerna och vad de olika filtrera gör, på så sätt kan du enkelt välja rätt utifrån ditt personliga behov. Coway 1008DH har ett 4-stegs filter som även eliminerar lukter jämfört med dåde Coway 1009CH och 1008CH som har ett 3-stegs filter som inte besitter denna funktion.

Bra ur miljösynpunkt

Coway inriktar sig på att alla sina produkter ska vara extra låg-energiförbrukande. Coway 1008CH har bland annat funktionen att stänga av fläkten om den inte har upptäkt någon förorening inom 30 minuter. Den växlar även till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt. Den sparar mycket energi, och du behöver inte ens röra apparaten!

Frågor och svar

Kommer jag kunna sova med min Coway luftrenare?

Ja, Coway 1008CH har endast en ljudnivå på 32 Decibel.

Hur mycket kostar en luftrenare?

Runt 3 000 kronor, priset varierar beroende på val av modell.

Måste jag köpa en luftrenare till varje rum?

Nej, Coway luftrenare är portabel efter dina och lokalens behov

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.