0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Luftkonditionering

Luftkonditionering

Visst är det underbart att sommaren är på väg, ljuset är äntligen tillbaka och det blir varmare för varje dag som går. Även om värme är det bästa som finns, så har vi vant oss vid att ha ett skönt inomhusklimat oavsett var vi befinner oss, te x i bilen, på arbetet eller i butiken. Här finns en lösning för alla som även vill ha luftkonditionering  i hemmet eller i fritidshuset.

En portabel luftkonditionering från Coolman som lätt kan flyttas till där man behöver kylan som mest. På ett enkelt sätt skapar du ett behagligt inomhusklimat under varma sommardagar.

En enkel installation med stickkontakt, automatisk bortförsel av kondensvatten via frånluftsslangen som kan monteras med adapter för fönsterutsläpp. Här nedan ser ni vilka tillbehör som finns till Coolman 28s.

 

Tips till alla företagare, vid +27 grader sänks prestationsförmågan med 50%?!

Hoppas på en lång och skön sommar, trevlig tisdag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.