0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Luftvärmepumpar från Electrolux

Luftvärmepumpar från Electrolux

Luftvärmepump Electrolux

Värme, kyla och luftrening i ett! Njut av ett behagligt inomhusklimat hela året med en luftvärmepump från Electrolux. Detta tack vare effektiv reglering av inomhustemperaturen i Electrolux EcoPlus-serien, som ger uppvärmning under bistra nordiska vintrar och ren, sval luft i högsommarvärmen. Dessutom är alla deras luftvärmepumpar/AC lika snygga som de är effektiva.


De har den senaste invertertekniken, rening med cold plasma, automatisk luftspridning, HEPA-filter som tar bort skadliga ämnen från luften, sleepfunktion (perfekt för att ställa in en skön temperatur i sovrummet), en modern design, timerfunktion och AC-funktion med 1 timmes timer och 8 graders funktion för underhållsvärme. Den har energiklass A++ och är förberedd för fjärrstyrning – via mobil eller surfplatta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.